Home
 
 
Wie is LEF ?
 
 
Dienstverlening
 
 
Samenwerking
 
 
Vergoeding
 
 
Nieuws
 
  Contact  
     
 

 

Elke sporter of je nu voetballer bent, aan judo doet, of rugby, hardlopen of wielrennen, je wilt het liefst zo goed mogelijk presteren. Sport je om je gewicht op peil te brengen of te houden, op recreatief niveau, in competitieverband of op topniveau, uitgebalanceerde voeding is altijd dė basis voor het bereiken van je doel(en) en het neerzetten van een goede prestatie. Algemene sportvoeding bestaat niet. Sportvoeding is altijd heel individueel. Een goed eetpatroon heeft direct effect op de resultaten van iedere sporter. Voor iedere sporter bestaat een ideale lichaamssamenstelling waar de voeding een belangrijke rol bij speelt. Iedere sporter heeft ook zijn eigen leef en beweegpatroon.

Je vragen en doelen zijn de altijd basis voor het opstellen van het persoonlijke voedingsplan. Lef staat voor deze op maat gesneden persoonlijke sportvoedingsadviezen. Lef verzorgt ook gastcolleges en workshops.

Wil je weten hoeveel eiwitten je nodig hebt voor spieropbouw? Steek je veel uren in je sport en wil je meer uit je trainingen halen? Hoe kan ik op verantwoorde manier mijn vetpercentage verlagen? Wil je je leefpatroon veranderen en heb je daar hulp bij nodig?

Lef verzorgt sportvoedingsadviezen en leefstijladviezen aan:

  • Individuele sporters
  • Sportverenigingen en sportclubs
  • Scholen en bedrijven

LEF als u op zoek bent naar deskundigheid en persoonlijke begeleiding.

 
 

Nieuws

Vergoeding advies van sportdiëtist in 2017

21-12-2016
 
Iedere sporter, van beginnend, amateur en topsporter tot aan chronisch ziek en geblesseerd, verdient sportmedische zorg op topniveau! Naast vergoedingen voor ...
lees meer
 

Heeft u al gehoord van de nieuwe gezonde pizza?

03-10-2016
 
Pizza's staan erom bekend dat ze niet gezond zijn. Maar zijn wel erg geliefd! Wie lust er nou niet een pizza op zijn tijd. Er is goed nieuws...
lees meer

 

 

 

 
 
Alle rechten voor behouden © www.lefdenbosch.nl