Home
 
 
Wie is LEF ?
 
 
Dienstverlening
 
 
Samenwerking
 
 
Vergoeding
 
 
Nieuws
 
  Contact  
     
 

Particulier

 

Individuele Begeleiding

Intensief sport bedrijven stelt specifieke eisen aan de voeding. Een goede sportprestatie komt niet alleen voort uit voldoende training, motivatie en talent. Topsport is bij uitstek het verkennen van de eigen grenzen. Voeding is een belangrijke pijler voor het leveren van een topprestatie en als het gaat om optimaal te herstellen.

Lef gaat bij de consulten in op je persoonlijke situatie, er wordt een op maat gesneden voedingsadvies gemaakt op basis van je doelstelling, het sportniveau, de trainingsopbouw en de persoonlijke aspecten in het trainingsseizoen. De samenwerking met trainer/coach en (sport)arts is daarbij van belang. Bij de begeleiding staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie klik hier.

 

Meten van je lichaamssamenstelling

Elly is opgeleid tot ISAK level 1 antropometrist. Dit betekent dat zij gespecialiseerd is in het correct meten van de lichaamssamenstelling. Het is mogelijk om een losse afspraak te maken waarbij alleen uw lichaamssamenstelling wordt gemeten. Een antropometrieconsult duurt ongeveer 30 minuten en u krijgt een schriftelijke uitdraai van de meting.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie klik hier.

 
 

Zakelijk

Presentatie's en workshops

Een presentatie wordt in overleg met de aanvrager op maat gemaakt. Vaak is de presentatie bedoeld als 'eye-opener' voor de leden van een vereniging.

Tijdens de presentatie kunnen o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Het belang van sportvoeding voor, tijdens en na het sporten.
  • Hoe ga je gewichtsproblemen te lijf, zonder je prestaties negatief te be�nvloeden.
  • Sport specifieke voedingsonderwerpen

Tijdens de workshop wordt een actieve bijdrage van de deelnemers gevraagd.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie klik hier.

 

Cursus; Voeding en Beweging

De gezondheid van de werknemers wordt steeds meer een zaak voor de werkgever. Uit onderzoek blijkt dat een werknemer zich minder snel ziek meldt in een gezonde werkomgeving. Voor een groep medewerkers van maximaal 12 personen is in samenwerking met Ergo - Optima een programma samengesteld. Doel van het programma is om een aanzet te geven voor gedragsverandering naar een gezonde leefstijl. In het programma zitten de volgende elementen:

  1. Vragenlijst naar motivatie
  2. 4 workshops van 2 uur
  3. Persoonlijk actieplan
  4. E-coaching
  5. Buddy systeem

Mensen worden zich meer bewust van hun eigen gedrag en verkrijgen meer zelfinzicht . Zij worden zich bewust van en herkennen invloeden vanuit de directe omgeving. De nadruk ligt op het versterken van de motivatie en het van daaruit zelf verantwoordelijkheid nemen voor ander gedrag.

Voor meer informatie klik hier.

 

Consultatie voor bedrijven

Het aanbod van gezonde voedingsmiddelen in het bedrijfsrestaurant/kantine en de mogelijkheid van bedrijfsfitness kunnen een gezonde leefstijl ondersteunen.

LEF kan u adviseren in het samenstellen van een gezond lunch assortiment, afgestemd op de situatie en in samenspraak met de aanwezige medewerkers die verantwoordelijk en hierbij betrokken zijn.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie klik hier.

 
 
Alle rechten voor behouden © www.lefdenbosch.nl